JIHUUU! Kesä on täällä ja niin ollen lähestyy vauhdilla myös kesän odotetuin viikonloppu, jolloin lauma Bioneereja päästetään irti eikä duuneist oo stressii!

Bionerin kesätappo pidetään 21.-23.7.2017 Kuhmalahdella, Kangasalla. Varustelultaan mökki on oikein edistyksellinen, joten mitään erävarustusta ei tarvitse pakata, mutta makuualustat ja -pussit on hyvä ottaa mukaan. Mökin vieressä on järvi jossa pääsee pulikoimaan ja tietysti sauna löytyy. Tänä vuonna kilta maksaa mökkivuokran kokonaisuudessaan, joten tapahtuma on osallistujille maksuton.

Lisäksi kilta sponssaa osallistujille yhteistä aamupalaa, muuten varaudu omilla eväillä ja nesteytyksellä. Mutta kukas tätä kesän menevintä viikonloppua haluaisikaan missata! 😉 Lisää infoa mökin varustelusta ja kuvia löytyy osoitteesta http://www.kangasala.fi/kunta_ja_hallinto/kunnan-vuokrattavat-tilat-ja-alu/kuhmalahden-rantasauna/ Ilmoittautuminen avataan myöhemmin, ja tiedotamme asiasta taatusti kuuluvasti. Kesätapon järkkätiimi tulee tiedottamaan viikonloppuun liittyvistä asioista sekä sähköpostitse että täällä tapahtumasivulla. WHOOP pian mennään!

Tapahtuma on tarkoitettu Bionerin jäsenille.